BOOM Coach.

Pogledajte tko je sve pokrenuo.

Povucite dolje i otkrijte.

Alan Žepec

Kreator BOOM-a

Alan Žepec

Vođenje poslovanja može biti zabavno, uzbudljivo i ispunjeno. Za to nam je potreban savršen koktel poslovne intuicije vlasnika i učinkovit organizacijski dizajn.

BOOM je integralni poslovni model koji transformira poduzeća u moderne agilne organizacije.

Alan Žepec (1971.) je osnivač i direktor tvrtke LQ d.o.o. Ima 29 godina poduzetničkog iskustva i 15 godina rada s ljudima i organizacijama. Završio je MBA na Bledu, a njegova svrha je donošenje svjesnosti i transformacije u život lidera i organizacija. Nedavno je objavio svoju prvu knjigu: BOOM - Put do slobode svakog poduzetnika. Svrha knjige je pojasniti dokazan sistem funkcioniranja samo-održive kompanije koja menadžeru ili vlasniku omogućava slobodu i uspjeh. Alan je u svojoj suštini prvenstveno coach. Njegov pristup životu je temeljen na prihvaćanju, povjerenju, ustrajnosti i kokreaciji. Prije LQ-a, od 1991. - 2005 g., bio je vlasnik

uspješne građevinske tvrtke Parting s preko 130 zaposlenika. Volonterski je sudjelovao kao voditelj radne skupine za poduzetništvo i industrijsku politiku pri Vladi RH u pregovorima s EU te 5 godina kao predsjednik malih i srednjih poduzetnika pri HUP-u. Njegovo poduzeće LQ danas surađuje s regionalnim i globalnim kompanijama na internoj transformaciji, razvoju vještina, organizacijskoj kulturi te izgradnji menadžment sistema. Predavač je na Academy of Executive Coaching iz Londona te iskusni executive coach, trener i konzultant.  Živi ispunjen život sa svojom suprugom i četvero djece.    

ANA BELAMARIĆ/ BOOM Coach

ALEN PREMUŽAK/ BOOM Coach